kunstje

kunstje

zaterdag 26 november 2011

keukentafelvilten......... een nieuwe trend.....
Je hebt een hobby: vilten. Je deelt die met anderen: internet. Maar..........live dingen delen is ook zo heerlijk. ( zie blog tante Netty, het off line blog.....) dus wat doe je: je houdt een keukentafelvilt-inn.
Wat is dat nou weer?
Korte uitleg:
Je kondigt via internet: ravelry, viltclub, de datum aan en de tijd, eventueel een onderwerp, je geeft een maximum aantal deelnemers aan, je spreekt af wie er voor koffie, thee, en lunch zorgt..
en je hebt samen een gezellige leerzame ( daar ontkom je niet aan) hobbydag, of middag, of avond.

Ook geschikt voor breisters: Stitch en bitch bijeenkomsten.
Ook geschikt voor spinners: spinbijeenkomsten en groepen van twee wieltjes tot tweehonderd ( landelijke spindag van de landelijke spingroep )
en wat te denken van de dip day bijeenkomsten: verven en public..... een aantal verfpotten op het vuur of kookstel, wol en verf en voilá.... de mooiste kleurtjes en aangename ontmoetingen.

Ook in Villa Appeltaart wordt regelmatig iets georganiseerd: van spin avondjes tot verfbijeenkomsten, van viltworkshops tot keukentafel vilt sessies.......
Het groene schaap gaat ook buitenshuis: Wildbreien, aanhaken (cupcakes haken bij tante Netty)
Crealessen na schooltijd op de Tempel voor de kinderen . Demonstraties in het HOME in Eindhoven , kinderactiviteiten in samenwerking met de "blauwe wiffel" .
Kortom, we komen elkaar vast wel ergens tegen............ Tot dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten