kunstje

kunstje

dinsdag 25 oktober 2016

Vilt kontakt groep bijeenkomst Regio Brabant februari 2017, voormalig zwembad de Blikken, OosterhoutTwee keer per jaar wordt er door de regio Brabant een regio bijeenkomst georganiseerd.
Een dag om samen te vilten , al dan niet in een bepaald thema . Een dag om bij te praten met elkaar en elkaar te inspireren met mooi viltwerk.

Ontvangst door Marike  Verwaal
Deze keer waren we te gast bij Marike Verwaal in Oosterhout. Zij heeft haar atelier op een bijzondere locatie: voormalig zwembad de blikken in Oosterhout

. Hierin is sinds vorig jaar de stichting BOCK gehuisvest. Een verzameling Oosterhoutse professionals die in de voormalige kleedruimtes en doucheruimtes hun ateliers hebben . In het voormalig zwembad worden allerlei gezamenlijke sociale, maatschappelijke en artistieke happenings georganiseerd.
Een recent voorbeeld hiervan is het 365+1 beeldbad afgelopen maand. Hiervoor hadden verschillende deelnemers 365+1 dagen een tegeltje gemaakt. Het geheel werd in het bad tentoongesteld.


De tegeltjes van Marike waren uiteraard van vilt.


Als extra kregen we ook nog een rondleiding langs alle ateliers door Pauline Klein Paste  (grafisch vormgeefster) die hier ook haar atelier heeft.
Door Pauline Klein Paste , Grafisch vormgeving


rondleiding in de ateliers

De tegeltjes van vandaag: links die van mijzelf en rechts van iedereen.
De organisatie en culinaire surprises bij de koffie en thee waren weer in vertrouwde handen bij Peti van Noort

Geen opmerkingen:

Een reactie posten