kunstje

kunstje

zondag 24 november 2013

Karmameet verjaardagsfeestje in Rotterdam.

Ons jaarlijkse ontmoeting: Uit alle hoeken van het land en naburig land waren de wolvriendinnen per auto,ov of op de fiets naar http://www.de-weerhaan.nl/ gekomen.Soms licht vertraagd omdat ze a) in de verkeerde trein waren gestapt........... b) omdat de n.s. de verkeerde borden bij de trein had staan........ ook nog een gevalletje verkeerde tram..... maar.......de meesten van ons waren onder deskundige begeleiding van elkaar naar het juiste adres geloodst, alwaar koffie thee en een keur aan gebakken heerlijkheden stonden te wachten. Breitje bij en kletsen maar...... tot lunchtijd . Het lunchbuffet (mmmm lekker hoor) verliep door de aanwijzingen van de deskundige modjes ( Moderators op de Ravelry groep)  soepel.
Na de lunch was het toch echt tijd voor de swap die in het kader: we zijn vandaag allemaal jarig was georganiseerd met als thema "cozy" . Je maakt dus voor een aan jou toebedeeld persoon een gezellige cozy in diegene haar favoriete kleuren....... gezellige verjaardagskaart erbij en swappen maar.
Ongelofelijk hoeveel moois er dan in een uurtje uitgepakt wordt.

Van klok cozy's tot polswarmers, van sleutelhoesjes tot hoofdbanden en mokwarmers........ allemaal met veel liefde en plezier voor elkaar gemaakt.

 En om de wolgenoegens helemaal tot een hoogtepunt op te jagen: nog een loterij. Iedereen had 1 of 2  wolgerelateerde , ingepakte prijsjes ingeleverd, kreeg twee lootjes en dito prijzen...... Het tijdschrift dat je zelf al uit had, het boekje waar je niets mee deed of de streng die net je kleur niet was vonden zo een nieuwe eigenaar.  Nadien kon er ook nog gezellig geruild worden onderling...  
Kortom.........sprookjes bestaan...........kabouters ook...............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten