kunstje

kunstje

maandag 5 maart 2012

Veel nieuws onder de zon.


Bijvoorbeeld de intrede van een prachtig spinnewiel in villa appeltaart... een Elizabeth 2 van Ashford.....Daar ben ik toch zooooooo blij mee!

De eerste klosjes zijn al vol.
Ze trapt moeiteloos en maakt een tevreden snorrend geluid ( Dat is wel wat anders dan het opgewonden geratel van de overigens zeer functionele louët)
Met dank aan Marktplaatsafstruinende ravelry leden die dan anderen weer tippen wat er voor moois te koop is.....

En op viltgebied was er ook een hoop te beleven recent.
Hadden we 22 januari al de opening van de jubileumtentoonstelling van de VKG, zaterdag 3 maart, heb ik meegeholpen bij de workshop kleding vilten bij Charity.
Vriendin deed mee ( daar was al dat groen verven voor) maar werd ziek. Om de jurk toch af te kunnen maken, heeft ze gevraagd of ik haar mee mocht helpen, en dat mocht.
Ik ook blij want, ik had me voor deze workshop niet meer in kunnen schrijven. Nu toch heerlijk meegenoten, al heb ik geen eigen jurk. Het was fijn om er bij te zijn, met nog meer bekenden waar de tijdsdruk af en toe voor wat stress zorgde....... Dan is een paar extra handen altijd handig.

En zondag 4 maart was de afsluiting van de jubileumtentoonstelling, met een schitterende modeshow van vilt in de ruimste zin: van maskers en hoofddeksels tot bruidsjurken van vilt.
Het werd op een erg mooie manier gebracht, met veel afwisseling en stijl.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben je 1000 x dank verschuldigd voor je hulp!!! Dank dank dank enz is de spierpijn al een beetje over?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supermooi spinnewiel, heel veel spinplezier.
    en wat een luxe tentoonstelling zeg

    BeantwoordenVerwijderen